tiistai 13. heinäkuuta 2010

Backup: Kikkarapäälle kuonoon, Suomi ja EU on menossa kohti diktatuuria

Perussuomalainen James Hirvisaari menee raastupaan. EU-alueella ollaan selvästi menossa kohti natsismin tai kommunismin kaltaista diktatuuria. Siinä ensimmäiseksi koetetaan yhä kovemmin vaientaa väärinajattelijat. Jameksen suorasukainen ja epädiplomaattinen tapa kertoa islamista, jihaadista ja Koraanin opetuksista, on tyypillinen "viharikos" EU-alueella. Valitettavasti en ole valehtelua Jameksen kirjoituksista löytänyt. Neuvoisin James-veljeäni vain käyttämään hieman hienostuneempaa tapaa ilmaista itseään. Kynähän on miekkaakin terävämpi. Ja aika, jossa elämme, on kerta kaikkiaan paha.

Sama kaiku on askelten lähes kaikissa EU-maissa ja Suomikin koetta kovin olla asiassa "EU-kelpoinen". Olen todella huolestunut suuntauksesta. Kieroutunutta suvaitsevaisuutta käytetään jo pelottavan suorasukaisesti naamioasuna projektissa, jossa kielletään minkäänlainen kansallisuusaate.

Luin joskus helmikuussa kirjoituksen 1. kertaa. Minusta tuntui heti siltä, että nyt James laittoi hieman turhan kovaa tekstiä, minun mielestäni. Heti ajattelin, että tuohon Vihreät naiset tms. "sievistelevien hupsujen" instanssi vielä tarttuu. Kärjistystä tahi ei, mielestäni Jameksen kärjekkäässä tekstissä on totuus paljon paremmin esitetty kuin ääliösuvaitsevaisessa standardikäkätyksessä. Vastapainona olisi voinut olla edes tekopyhä maininta ns. "hyvistä muslimeista". Tekopyhyyden lisäksi se toisi tasapainoisemman kirjoituksen ja poistaisi Demlan haiparvelta aseita syyttää "väestöä leimaavista vihakirjoituksista".

Ensin linkki puolustusasiakirjaan. Tämä on siis se, jolla James vetoaa siihen, miksi hänen värikäs teksti ei ole rasistinen eikä kiihotusta kansanryhmää vastaan.

http://jam.pp.fi/puolustusasiakirja.htm

Ja lopuksi alla backup "kuumalle kirjoitukselle":


Kikkarapäälle kuonoon
4.2.2010 10.16 | James Hirvisaari | Politiikka

Taannoin tapahtui Helsingissä rasistinen rikos. Uskoakseni se on ollut harvinainen yksittäistapaus. Tosin jos kaljupää antaa kikkarapäälle kuonoon, se ei ole välttämättä rasismia vaan kollien ikiaikaista umpiluukulttuuria. Ja jos kyseessä on jälleen ollut esimerkiksi tyypillinen naistenahdistelutapaus, ehkä kikkarapää sietikin saada läksytyksen?

Valitettavasti hillittömän muslimimaahanmuuton myötä Suomessakin tulee olemaan lisääntyvässä määrin myös ihka aitoa rasismia, joka kohdistuu varsinkin juutalaisiin mutta myös kantaväestöön ja muihin etnisiin ryhmiin. Ja kaupan päälle syrjintää, sietämätöntä ylimielisyyttä ja huonoa käytöstä, vihaa, naisten alistamista, lasten silpomista, seksuaalista häiriköintiä ja vähemmistöjen vainoa, mellakointia, lippujen polttelua, älämölöä, huumeita, ryöstelyä, raiskausrikoksia, pedofiliaa, polygamiaa, lapsiavioliittoja, häpeäväkivaltaa, rituaaliteurastuksia, ruoskimisrangaistuksia, kivityksiä ynnä muita läpeensä inhottavia ja umpikieroutuneita tapoja ja ilmiöitä. Lopulta jopa itsemurhapommituksia ja terrorismia. Siis jos emme tanssi tasan tarkkaan heidän pillinsä mukaan.

Väkivalta on kieli, jota ei sivistyneessä maailmassa hyväksytä. Sen sijaan islamissa vihan ja väkivallan kulttuuri on sisäänrakennettuna ja jatkuvasti voimassa pyhän sodan käsitteenä. Niiden yhteensovittaminen on mahdotonta, kokeilu loppukoon.

James Hirvisaari
Asikkala